Recuperare disciplina Pedagogie I

În atenţia studenţilor anului II - FEFS, FIA, FIESC, FIMMM, FIG, FLSC, FS care sunt înscrişi la cursurile nivelului I de pregătire psihopedagogică !

În vederea  recuperării disciplinei Pedagogie I (Fundamentele pedagogiei. Teoria şi metodologia curriculumului) aferentă anului I, semestrul II, vă facem cunoscute următoarele precizări:

- evaluarea pe parcurs înseamnă realizarea unui portofoliu care va cuprinde următoarele aplicaţii:

  1. Prezentaţi formele educaţiei şi posibile interdependenţe între acestea.(1pagină)
  1. Evidenţiaţi modalităţi de valorificare a educaţiei intelectuale, morale şi estetice în lecţii de specialitate.(1pagină)
  1. Realizaţi un scurt scenariu didactic în care să prezentaţi modalităţi de realizare a unei noi educaţii, la alegere, în cadrul unei ore de dirigenţie. (1pagină)
  1. Construiţi 5 obiective operaţionale, pentru un conţinut specific, utilizând tehnica de operaţionalizare propusă de R. Mager. (1/2pagină)

Portofoliul se va preda la examen.

-          examenul va consta într-o probă de evaluare scrisă, în perioada sesiunii de vară;

-          nota finală va reprezenta o medie aritmetică între nota obţinută la evaluarea pe parcurs, realizarea portofoliului (50%) şi nota obţinută la examen (50%).

Pentru preluarea suportului de curs şefii de grupă sunt aşteptaţi miercuri, 10-12, la Casa Albă.

Persoane de contact:

Lect.univ.dr. Nadia Serdenciuc - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Asist.univ.dr. Corina Gheorghiu - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

citat

Educaţia
nu este pregătirea
pentru viaţă,
educaţia este
viaţa însăşi.

John Dewey

Secretariat

MARŢI - VINERI
12ºº - 14ºº
Adresa:
Universităţii 13,
cod 720229, 
Corp A, Sala A123 
Suceava, ROMÂNIA
Telefon:
+40 230 522978
+40 230 216147
interior 144 
Email: dppd@usv.ro